مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده پیرادامپزشکی برگزار گردید

مراسم معارفه دانشجويان ورودي جديد دانشکده پيرادامپزشکي برگزار گرديد

مراسم معارفه دانشجويان ورودي جديد دانشکده پيرادامپزشکي با حضور  معاون آموزشي دانشکده، اساتيد و دانشجويان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مراسم معارفه دانشجويان ورودي جديد دانشکده پيرادامپزشکي صبح روز دوشنبه پانزده مهرماه با حضور دکتر رشنوادي معاون آموزشي دانشکده، اساتيد، کارکنان و جمع زياي از دانشجويان برگزار گرديد.

در اين مراسم ابتدا آقاي دکتر رشنوادي معاون آموزشي دانشکده ضمن تبريک و خوش آمدگويي به دانشجويان ورودي جديد، به بحث پيرامون روز دامپزشکي و اهميت موضوع کار دامپزشک و اين رشته تحصيلي پرداختند و سپس آقاي مرتضي رشيد کارشناس آموزش دانشکده مقررات و آئين نامه هاي آموزشي را تشريح کردند.

در پايان مراسم نيز مراسم دکتر امامي پور مدير امور فرهنگي دانشگاه به بحث پيرامون اهميت مسائل فرهنگي، دانشجويي پرداختند.