انتخاب آقای خورانی حیدری بعنوان دبیر شورای مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه‎ های منطقه پنج کشور

انتخاب آقاي خوراني حيدري بعنوان دبير شوراي مديران اداري و پشتيباني دانشگاه‎ هاي منطقه پنج  کشور

در سيزدهمين جلسه مديران امور اداري و پشتيباني دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي منطقه پنج  کشور، آقاي خوراني حيدري به عنوان دبير اين شورا انتخاب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در سيزدهمين جلسه مديران امور اداري و پشتيباني دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي منطقه پنج  کشور که روز چهارشنبه 24 مهرماه به ميزباني دانشگاه آيت الله بروجردي برگزار گرديد، با ر أي اکثريت اعضاء  آقاي جهانبخش خوراني حيدري مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام بعنوان دبير شوراي مديران امور اداري و پشتيباني  دانشگاه‎هاي منطقه پنج  کشور انتخاب گرديد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي آقاي خوراني حيدري آرزوي موفقيت دارد.