نشست ستاد اربعین دانشگاهیان استان ایلام در دانشگاه ایلام برگزار گردید

نشست ستاد اربعين دانشگاهيان استان ايلام در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

نشست ستاد اربعين دانشگاهيان استان ايلام براي  برنامه ريزي و هماهنگي هاي  لازم در خدمات رساني بهتر به زائرين پياده روي اربعين، صبح امروز در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست ستاد اربعين دانشگاهيان استان ايلام، با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام و رئيس ستاد استاني، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، روساء و مسئولان نهاد نمايندگي دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان و مسئولان بسيج دانشجويي،  صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه دانشگاه ايلام و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان تجربه منحصر به فردي در زمنيه خدمات رساني به زائرين پياده روي اربعين در سال هاي گذشته دارند، اظهار کرد: دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان ايلام بواسطه همکاري، همراهي و همدلي بي مانندي که در بين آنان وجود دارد در چند سال گذشته، توانستند خدمات مناسبي در حوزه رفاهي و فرهنگي به زائرين پياده روي اربعين ارائه دهند که بعنوان يک الگو و تجربه ناب مورد تأييد مقامات عالي وزارت علوم و ديگر مقامات کشوري است.

رئيس دانشگاه ايلام با درخواست از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان براي نوآوري در ارائه خدمات ارائه شده، بيان کرد: با توجه به جايگاه ويژه دانشگاه ها در سطح جامعه، بايد در زمينه خدمات رساني به زائرين اربعين نوآوري صورت گيرد تا تأثيرگذاري بهتري داشته باشد.

دکتر علي اکبري، افزود: براي نمونه دانشگاه ايلام در چند سال گذشته جشنواره شين دانشگاهيان را با محوريت اشعار کردي در مدح امام حسين (ع) و ياران وفادارش برگزار مي کند که با استقبال خوبي مواجهه شده است.

در ادامه حاضرين در نشست، به بيان ديدگاه ها، نظرات، پيشنهادات، انتقادات و مطالبات مورد نظر خود پرداختند، که اهم موضوعات حول محورهايي شامل: استفاده از تجربيات سال هاي گذشته، ضرورت هماهنگي و همدلي بيشتر جامعه دانشگاهي استان، تجميع موکب هاي دانشگاهيان همانند سال گذشته، رفع کاستي ها و مشکلات سال هاي پيشين، مستندسازي فعاليت ها و خدمات، توجه به کار رسانه اي، فعال شدن روابط عمومي ها، همکاري و همراهي با دانشجويان براي حضور در پياده روي اربعين، استفاده از قالبهاي هنري و گفتمان سازي مطرح گرديد.