اولین دوره مسابقه فتح پرچم در دانشگاه برگزار گردید

اولين دوره مسابقه فتح پرچم به مدت دو روز و با رقابت 64 تيم در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مسابقه فتح پرچم، به همت مرکز آپاي دانشگاه و با همکاري دانشکده فني و مهندسي؛ در دسته بندي هاي مختلف مربوط به امنيت از جمله: بديهيات، رمزنگاري، نهان نگاري، جرم شناشي، وب هکينگ و مهندسي معکوس،  روز هاي پنج ‌شنبه و جمعه يکم و دوم آ‌ذر ماه به صورت آنلاين برگزار گرديد.

در اين رقابت 64 تيم حضور  داشتند که به مدت 30 ساعت به رقابت پرداختند و امتياز‏ها و رتبه بندي تيم هاي شرکت کننده از طريق آدرس اينترنتي  ctf.ilam.ac.ir قابل مشاهده است.

اين مسابقه داراي بيست و هفت چالش در دسته بندي هاي مختلف بود و از اين چالش ها تعداد 15 چالش توسط تيم هاي مختلف حل شد، اما تا پايان مسابقه هيچ يک از تيم هاي شرکت کننده موفق به حل 12  چالش باقي ‌مانده نشدند.

در اين مسابقه به ترتيبِ ربته بندي، تيم‏هاي 0xc0dec0de ،Basis ،BadSector ،nulls ،shadow_team، Redemption ،ctf.cs ،UI-Cert ،overflow ،IlamCtfGroup ،ClayTeam ،Blue wolf ،reddragon ،HIGH، Victor Moses ،Out of World(s) ،ZedZarbe ،AnAloneCow ،dark horizon ،optimus_prime ،Dark ،kali warrior ،Black hole ،svahdati ،void ،Friends and Cream ،SS ،Thinkpad موفق به پيدا کردن فلگ هاي چالش هايي از مسابقه شدند.

لازم به ذکر است در حين مسابقه تيم پشتيباني به صورت شبانه روزي پاسخگوي ابهامات شرکت کنندگان بودند.