معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: آزمون اتحادیه کانون وکلای دادگستری سال 1397 روز جمعه در دانشگاه برگزار می گردد

آزمون اتحاديه کانون وکلاي دادگستري سال 1397 با حضور 975 داوطلب صبح روز جمعه در دانشگاه برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، درباره برگزاري آزمون اتحايه کانون وکلاي دادگستري در دانشگاه ايلام، بيان داشت: آزمون اتحايه کانون وکلاي دادگستري سال 1397 با حضور 975 داوطلب شامل 403 تن خانم و 572 تن مرد، صبح روز جمعه 97/09/09 در دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار مي گردد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود:  هر داوطلب براي حضور در جلسه آزمون بايد علاوه بر پرينت كارت شركت در آزمون، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار را بايد به همراه داشته داشته باشد.

دکتر نعمتي اضافه کرد: درهاي ورودي ِحوزه هاي امتحاني راس ساعت 8:00 (هشت صبح) بسته خواهد شد و لذا به داوطلبان توصيه مي ‌شود قبل از بسته شدن درهاي ورودي در جلسه آزمون حاضر باشند. شروع فرآيند برگزاري آزمون راس ساعت 8:30 (هشت و سي دقيقه صبح) خواهد بود. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درِ سالنهاي امتحاني به حوزه آزمون ممانعت بعمل خواهد آمد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، خاطرنشان کرد: با توجه به اينكه سازمان سنجش آموزش كشور در جهت بهبود و ارتقاء كيفي حوزه هاي برگزاري آزمون، نياز به نظرات داوطلبان به عنوان معتبرترين منبع اخذ داده و اطلاعات براي ارزيابي حوزه ها دارد، از اين عزيزان خواستاريم نسبت به تكميل نمودن پرسشنامه ارزيابي حوزه امتحاني خود در اين آزمون از تاريخ 97/09/09 لغايت 97/09/16 بصورت اينترنتي از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان اقدام نمائيد.