نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان ایلام در دانشگاه افتتاح گردید

نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و فن بازار استان ايلام در دانشگاه  افتتاح گرديد

همزمان با هفته پژوهش و فن آوري، دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و فن بازار استان ايلام با حضور استاندار ايلام، رئيس دانشگاه ايلام و جمعي از مسئولان در ساختمان قلم چي افتتاح گرديد.

به گزارش روابط عمومي، همزمان با هفته پژوهش و فن آوري، طي مراسمي با حضور مهندس سليماني دشتکي استاندار ايلام، دکتر درويشي معاون اقتصادي استانداري، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، روساي سازمان ها، دانشجويان و اساتيد، نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و فن بازار استان ايلام، صبح امروز در محل ساختمان قلم چي افتتاح گرديد.

در اين نمايشگاه با 68 غرفه و به مدت سه روز،  آخرين دستاوردهاي پژوهشي و فن آوري دانشگاه هاي استان، پارک علم و فناوري، سازمان­ ها  و شرکت هاي خصوصي به معرض نمايش گذاشته شده است.

در اين نمايشگاه از سه طرح فناورانه مشترک دانشگاه ايلام و شرکت توزيع نيروي برق رونمايي خواهد  شد و 6 طرح کاربردي و مساله محور مشترک دانشگاه ايلام و پارک علم و فناوري به نمايش گذاشته شده است.