نشست رئیس دانشگاه و مدیر عامل شرکت توزیع برق استان برگزار گردید

نشست رئيس دانشگاه و مدير عامل شرکت توزيع برق استان  برگزار گرديد

نشست رئيس دانشگاه و مدير عامل شرکت توزيع برق استان براي توسعه همکاري هاي مشترک برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه و مهندس شيرخاني، مدير عامل شرکت توزيع برق استان؛ با حضور دکتر مهديزاده، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، دکتر صيدي، مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و معاونين شرکت توزيع برق استان، صبح ديروز در دفتر مدير عامل اين شرکت برگزار گرديد.

در اين نشست، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، با تشکر از ميزباني و دعوت مهندس شيرخاني و مجموعه شرکت توزيع برق استان، اظهار داشت: براي توسعه استان ايلام، نيازمند همکاري نهاد علم و اجرا هستيم و در اين راستا مجموعه مديران شرکت توزيع برق استان غرق در مسائل اجرايي نشده اند و به خوبي توانسته اند براي توسعه پژوهش و فناوري با نهاد علم در استان و بخصوص دانشگاه ايلام همکاري نمايند.

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: دانشگاه ايلام عزم جدي براي توسعه همکاري با دستگاه هاي اجرايي و صنعت استان دارد و در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، يکي از فعالترين اين دفاتر در سطح دانشگاه هاي استان است و اگر روند کنوني ادامه داشته و تقويت شود، روند توسعه استان شتاب خواهد گرفت.

دکتر علي اکبري، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبري در احکام جديد خود و از جمله در حکم انتصاب نماينده محترم ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام بر توسعه ارتباط با نخبگان، دانشگاهيان و دانشگاه ها تأکيد دارد و در روزهاي اخير  هيأت دولت هم بخشنامه اي در اين زمينه صادر کرده که اين امر ضمن اينکه از اهميت جايگاه دانشگاه و دانشگاهيان حکايت دارد، ضرورت توسعه همکاري ها و ارتباطات نهادها و دستگاه هاي اجرايي با دانشگاه براي توسعه جامعه را نمايان مي سازد.

رئيس دانشگاه، با ابراز خرسندي از اجرايي شدن تفاهم نامه مشترک في مابين، بيان کرد: يکي از معضلات مطرح در سطح کشور و استان، انعقاد تفاهم نامه هاي صوري بين دستگاه هاي اجرايي است، اما دانشگاه ايلام در زمينه اجراي تفاهم نامه مشترک داخلي و خارجي، به هيچ عنوان فقط به دنبال امضاء نيست، بلکه با تمام توان پي گير اجرا و تحقق مفاد تفاهم نامه هاي في مابين است و در اين راستا مفاد تفاهم نامه مشترک دانشگاه و شرکت توزيع برق استان به خوبي در حال اجراست و هر يک از طرفين به تعهدات خود عمل مي نمايند.

در اين ديدار مهندس شيرخاني، مديرعامل شرکت توزيع برق استان با خوش آمدگويي به دکتر علي اکبري و هيات همراه و استقبال از توسعه روابط دوجانبه، ابراز اميدواري کرد اين نشست زمينه توسعه بيشتر همکاري هاي مشترک را فراهم سازد.

در ادامه طرفين راه هاي توسعه روابط و تحقق تمام مفاد تفاهم نامه مشترک را مورد بحث و بررسي قرار دادند.