اختراع پماد التیام زخم‎های سوختگی توسط دکتر سلمان سلطانی کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام

دکتر سلمان سلطاني کارشناس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه موفق به اختراع پماد التيام زخمهاي سوختگي شد که مورد تأييد مرکز طب سنتي و گياهان دارويي دانشگاه علوم پزشکي تهران قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي، دکتر سلمان سلطاني دکتري بافت شناسي دانشگاه تهران و کارشناس آزمايشگاه مرکزي در اين زمينه، گفت: با توجه به اينکه گياهان دارويي اساس فارماکولوژي مدرن به  حساب مي آيند، لذا قبل از سنتز مواد دارويي جديد، گياهان دارويي تنها منبع درمان بيماري­ها به حساب مي آمدند که پس از ايجاد ضايعه در پوست و ساير نسوج، التيام يا ترميم زخم يک فرآيند بهبودي است و يکي از اهداف علم پزشکي، ترميم زخم در زمان کوتاه تر و با عوارض جانبي کمتر است، لذا کاهش زمان بهبود زخم و کاهش هزينه ها از اهميت بسزايي برخوردار مي باشد.

وي افزود: با اختراع اين پماد هدف ما رسيدن به محصولي بود که داراي بالاترين سرعت در ترميم، کمترين اثرات سوء بر روي زخمهاي سوختگي باشد و نسبت به پمادهاي موجود عملکرد و سرعت بهبودي بالاتري داشته باشد، از طرفي، بتوانيم در زمينه ارتقاي تکنولوژي توليد داروهاي داخلي سهيم بوده، بومي سازي را در اين زمينه توسعه دهيم و از خروج ارز بکاهيم و از سوي ديگر، پس از کسب مجوزهاي وزارت بهداشت، زمينه را براي توليد انبوه محصولات دارويي مؤثر به بيماران فراهم نماييم.

شايان ذکر است اين پماد مورد تأييد مرکز طب سنتي و گياهان دارويي دانشگاه علوم پزشکي تهران قرار گرفته است.