کارگاه آموزشی آشنایی با منشور حقوق شهروندی در دانشگاه ایلام برگزار شد

کارگاه آموزشي آشنايي با منشور حقوق شهروندي در دانشگاه ايلام برگزار شد

کارگاه آموزشي آشنايي با منشورحقوق شهروندي با هدف صيانت از حقوق شهروندي ويژه کارکنان دانشگاه ايلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، به همت دفتر برنامه، تحول اداري و بهره‎وري دانشگاه، کارگاه آموزشي حقوق شهروندي با حضور تعداد زيادي از کارکنان صبح ديروز در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

مدرس اين کارگاه آموزشي دکتر پرويز باقري مشاور رئيس و مدير دفتر حقوقي دانشگاه، با اشاره به اصول بيست گانه حقوق شهروندي به تشريح کليات منشور حقوق شهروندي در نظام اداري پرداخت.
دکتر باقري با بيان اينکه اهداف کارگاه و آموزش حقوق شهروندي ضرورت جامعه امروزاست، گفت: با توجه به ضرورت اين مهم در جامعه، ملاحظات ويژه‌اي جهت فرهنگ‌سازي اين منشور در نظر گرفته ‌شده است.

مشاور رئيس و مدير دفتر حقوقي دانشگاه در ادامه توضيحاتي را در خصوص فرق حقوق شهروندي با قانون شهروندي، حقوق شهروندان در جامعه، راههاي آشنايي و پيگيري حقوق شهروندي و فرآيند مربوط به آن در ادارت ارائه کرد.

در ادامه شرکت کنندگان نيز به بيان نظرات خود در زمينه اجراي حقوق شهروندي و موانع موجود در اين زمينه پرداختند.