درخشش دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام در بیست و دومین جشنواره‌ی سراسری تولیدات مراکز استانی صدا و سیما

درخشش دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام در بيست و دومين جشنواره‌ي سراسري توليدات مراکز استاني صدا و سيما

پاياننامهي کارشناسي ارشد دانشجوي دانشگاه ايلام در بيست و دومين جشنواره‌ي سراسري توليدات مراکز استاني صدا و سيما حائز رتبه سوم شد.

به گزارش روابط عمومي، پايان‌نامه‌ي تحصيلي خانم «شيما برزردي» دانشجوي کارشناسي ارشد رشته‌ي مطالعات فرهنگي دانشگاه ايلام با عنوان «سبک زندگي در سريال‌هاي سيماي مرکز ايلام» به راهنمايي دکتر يارمحمد قاسمي و مشاوره دکتر صديقه پيري در بيست و دومين جشنواره‌ي سراسري توليدات مراکز استاني صدا و سيما حائز رتبه سوم کشوري شد.

اين جشنواره از تارخ 25 لغايت 28 مرداد 1398 در استان خراسان شمالي برگزار گرديد.