مجوز رشته کارشناسی ارشد الگوریتم ها و محاسبات اخذ گردید

شوراي گسترش آموزش عالي وزارت عتف با اخذ مجوز راه اندازي رشته کارشناسي ارشد ناپيوسته الگوريتمها و محاسبات موافقت بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه با اعلام اين خبر، اظهار داشت: به لطف خداوند متعال و باب همت و پشتکار رئيس دانشگاه و با توجه به فراهم بودن امکانات لازم، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم تحقيقات و فناوري  با اخذ مجوز راه اندازي رشته تحصيلي کارشناسي ارشد ناپيوسته الگوريتمها و محاسبات در دانشگاه ايلام موافقت بعمل آورد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: الگوريتم‌ها و محاسبات، جديد‌ترين گرايش رشته مهندسي کامپيو‌تر در مقطع کار‌شناسي ارشد است که از چند سال گذشته به فهرست گرايش‌هاي رشته مهندسي کامپيو‌تر اضافه شده‌ و کاربرد آن در زمينه‌هاي هوش مصنوعي، روباتيک، رياضي و طراحي الگوريتم‌هاي پيشرفته است.

دکتر نعمتي، اضافه کرد:: دانش آموختگان رشته‌هاي کار‌شناسي، مهندسي کامپيو‌تر، مهندسيIT، علوم کامپيو‌تر، مهندسي برق، مهندسي پزشکي، مهندسي صنايع (گرايش سيستم)، رياضي و فيزيک به طور خاص و فارغ التحصيلان ساير رشته‌ها کار‌شناسي به طور عام مي‌توانند در رشته «کار‌شناسي ارشد الگوريتمها و محاسبات» دانشگاه ايلام ادامه تحصيل دهند.