تمدید حکم مدیریت دکتر مجید ضیایی در سمت معاونت آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

با حکم رئيس دانشگاه: حکم مديريت دکتر مجيد ضيايي در سمت معاونت آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‎اکبري رئيس دانشگاه ايلام، حکم مديريت دکتر مجيد ضيايي قهنويه استاديار گروه فلسفه و کلام اسلامي در سمت معاونت آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي از تاريخ 1398/03/10 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار اهتمام در جهت ارتقاء شاخصِ خدمات معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.

روابط عمومي دانشگاه براي دکتر ضيايي آزوي موفقيت دارد.