درخشش دانشجویان دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی تکواندوی دانشگاه های منطقه پنج کشور

درخشش دانشجويان دانشگاه ايلام در مسابقات قهرماني تکواندوي دانشگاه هاي منطقه پنج کشور

در مسابقات قهرماني تکواندوي دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور، تيم دانشجويان پسر دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان اول و تيم دختران هم عنوان سوم را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومي، در جريان اين مسابقات که به ميزباني دانشگاه ايلام و با حضور دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور (دانشگاه‌هاي ايلام، لرستان، رازي کرمانشاه، صنعتي کرمانشاه، کردستان، فرهنگيان کردستان و آيت الله بروجردي)، برگزار گرديد، تيم تکواندوي دانشجويان پسر دانشگاه ايلام با کسب 3 مدال طلا (آرمان شيري‌ پور، نيما اخزري، امير سالار اميري فرد)  و 2 مدال برنز (سعيد اشکاني، رسول شاه محمدي) به مقام اول تيمي اين مسابقات دست يافت.

همچنين تيم تکواندو دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در اين مسابقات با کسب 2 مدال طلا (مليحه جعفري، هديه سلطاني) و 2 مدال برنز (زهرا کرمي، عذرا صالحي) به مقام سوم تيمي اين مسابقات نايل آمد.