دیدار رئیس دانشگاه ایلام با دانشجویان ساکن در پردیس خوابگاهی دختران

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه شب گذشته با حضور در پرديس خوابگاهي دختران، ضمن ديدار با دانشجويان به سئوالات آنها پاسخ دادند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با همراهي حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي‌راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي، دکتر کوخايي‌زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي و دکتر شکري معاون دانشجويي، شب گذشته در پرديس خوابگاهي دانشجويان دختر حضور يافتند و ضمن شنيدن درخواست‌ها و مسائل  دانشجويان خوابگاهي، هدف از برگزاري اين جلسه را بررسي و رفع مسائل و مشکلات دانشجويان عنوان نمودند.

در ادامه دانشجويان به بيان درخواست‌ها، نظرات و مسائل مورد نظر خود پرداختند و دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ضمن استقبال از پيشنهادات و نقطه نظرات دانشجويان بر بسيج همه امکانات براي خدمات رساني بهتر به دانشجويان تأکيد کردند و دستورات لازم براي حل مسائل مورد نظر آنان را صادر کردند.