پذیرش 1293 دانشجوی کاردانی و کارشناسی در سال جدید تحصیلی در دانشگاه ایلام

دکتر توکلي مدير امور آموزشي دانشگاه، عنوان کرد: در سال جديد تحصيلي 1400-1399تعداد 1293 دانشجو، شامل: 524 دانشجوي پسر و 769 تن دانشجوي دختر در دانشگاه ايلام ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محسن توکلي مدير امور آموزشي دانشگاه ايلام با بيان اين خبر، اظهار کرد: در سال تحصيلي 1400-1399 براي دومين سال متوالي تمام امور مربوط به ثبت نام دانشجويان کارداني و کارشناسي دانشگاه ايلام به صورت مجازي با موفقيت انجام شد و در نهايت 1293 دانشجو ثبت نام کردند.

دکتر توکلي، افزود: از اين مجموع، تعداد 1217 تن بصورت روزانه، تعداد 76 تن بصورت شبانه پذيرش شدند، که از اين تعداد؛ 524 تن دانشجوي پسر و 769 تن دانشجوي دختر مي‌باشند.

مدير امور آموزشي دانشگاه، در خصوص آمار پذيرش دانشکده‌ها در سال تحصيلي جديد تحصيلي، گفت: 202 دانشجو در دانشکده کشاورزي، 263 تن در دانشکده فني و مهندسي، 123 تن در دانشکده علوم پايه، 177 تن در دانشکده پيرادامپزشکي، 95 تن در دانشکده الهيات و معارف اسلامي و 56 تن در آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران پذيرش شدند.