En Ar

نشست تخصصي اعضاي هيات علمي دانشکده فني و مهندسي و معاونت فني صدا و سيماي مرکز ايلام

اين نشست تخصصي با حضور، آقاي دکتر بياتي مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و جمعي از اعضاي هيات علمي دانشکده فني و مهندسي و همچنين آقاي مهندس معاون فني صدا و سيماي مرکز ايلام، صبح روز چهارشنبه 4 دي ماه در دفتر معاونت فني صداو سيماي مرکز ايلام برگزار گرديد.

در اين نشست در خصوص مسائل و مشکلات فني معاونت فني صدا و سيما و قابليت‌هاي اعضاي هيات علمي در زمينه مشارکت و  گره‌گشايي از آن‌ها، بحث و تبادل نظر به‌عمل آمد.