En Ar

نشست مشترک دفتر ارتباط با صنعت و جامعه با شرکت نفت مناطق مرکزي و شرکت دانا ژئوفيزيک

نشست مشترک دفتر ارتباط با صنعت و جامعه با گروهي از مديران و کارشناسان شرکت نفت مناطق مرکزي و شرکت دانا ژئوفيزيک در راستاي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه با حضور دکتر مهدي‌زاده، معاون پژوهش و فناوري ؛ دکتر بياتي، مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، صبح روز يکشنبه 98/7/28، در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوري برگزار گرديد.

در اين نشست آقاي دکتر مهدي زاده،معاون پژوهش و فناوري، ضمن خوشامد گويي در خصوص نحوه تعامل و همکاري مشترک ميان دانشگاه و شرکت دانا ژئوفيزيک توضيحاتي ارائه نموده و به بيان انتظارات منطقي خود از برقراري اين ارتباط پرداختند. همچنين در جريان اين نشست ميهمانان از امکانات و تجهيزات آزمايشگاه‌ مرکزي و آزمايشگاه دانشکده نفت و گاز  بازديد بعمل آوردند.