En Ar

غرفه نمايشگاهي انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام در ششمين جشنواره علمي حرکت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري که در دانشگاه صنعتي شريف برگزار گرديد از بين 70 غرفه نمايشگاهي در اين جشنواره به عنوان غرفه برگزيده انتخاب شد.
گفتني است :شناسايي، معرفي و تقدير از انجمن هاي علمي دانشجويي برگزيده در عرصه‌هاي آموزشي، ترويجي، پژوهشي، فناوري، اختراع و ابتکار، کارآفريني، نشريات علمي دانشجويي ، شناسايي معرفي و تقدير از شرکتهاي دانشجويي صنايع کارآفرين،مديران مخترع پژوهشگر ، خيرين برگزيده صنعت و دانشگاه ،ايجاد فن‌بازار و نمايشگاه دستاوردهاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي در کنار صنايع به منظور تقويت پيوندها ميان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به منظور فرهنگ‌سازي از جمله اهداف جشنواره ملي حرکت است.
امور فرهنگي اين موفقيت را به جامعه دانشگاهي استان ايلام تبريک مي گويد.
غرفه نمايشگاهي دانشگاه ايلام در جشنواره حرکت از بين 70 غرفه بعنوان غرفه برگزيده شد. غرفه نمايشگاهي دانشگاه ايلام در جشنواره حرکت از بين 70 غرفه بعنوان غرفه برگزيده شد. غرفه نمايشگاهي دانشگاه ايلام در جشنواره حرکت از بين 70 غرفه بعنوان غرفه برگزيده شد. غرفه نمايشگاهي دانشگاه ايلام در جشنواره حرکت از بين 70 غرفه بعنوان غرفه برگزيده شد.