En Ar

پيام تسليت معاونت فرهنگي و اجتماعي در پي درگذشت جناب مهندس ثابتي

اندوه بي پايان ما از اين واقعه دردناک قابل وصف نيست

درگذشت استاد خوش اخلاق و مهربان دانشگاه ايلام جناب آقاي مهندس ثابتي چنان سنگين و جانسوز است که به دشواري به باور مي‌نشيند، سجاياي اخلاقي ايشان که شهره عام و خاص در دانشگاه و علي الخصوص در بين دانشجويان بود ايشان را به يک استاد تمامي که در فرمايش مقام معظم رهبري "فضاي دل متعلم را منور ميکرد" تبديل کرده بود ولي در برابر تقدير حضرت پروردگار چاره‌اي جز تسليم و رضا نيست. اين ماتم جانگداز را به جامعه دانشگاهيان استان ايلام، اساتيد معزز، کارکنان گرامي و دانشجويان عزيز دانشگاه ايلام، همکاران ايشان در دانشکده فني و مهندسي و علي الخصوص خانواده معزز و داغدار ايشان صميمانه تسليت عرض نموده و براي اين بزرگواران صبر جزيل و آن عزيز سفرکرده علو درجات طلب مي‌کنيم.

معاونت  فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام