En Ar

برگزاري اردوي تفريحي فرهنگي به مقصد بانروشان

اردوي تفريحي فرهنگي تعداد 170 نفر از دانشجويان دختر به مقصد منطقه عملياتي بانروشان در تاريخ پنجشنبه 1/12/1392 با حضور  جناب آقاي درويشي از راويان برجسته دفاع مقدس، حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر بگ محمدي معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر ايدي مدير کل فرهنگي و اجتماعي برگزار گرديد.

در اين اردوي يکروزه برنامه هايي از جمله بازديد از سوله هاي بازمانده از دفاع مقدس، مسابقات ورزشي و تفريحي، سخنراني جناب آقاي درويشي و سخنراني حجت الاسلام والمسلمين هاشمي برگزار و به تعدادي از دانشجويان شرکت کننده در اردو جوايزي اهدا گرديد.
برگزاري اردوي تفريحي فرهنگي به مقصد بانروشان برگزاري اردوي تفريحي فرهنگي به مقصد بانروشان برگزاري اردوي تفريحي فرهنگي به مقصد بانروشان برگزاري اردوي تفريحي فرهنگي به مقصد بانروشان