En Ar

کارگاه پرورش قارچ دکمه‌اي در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

در راستاي افزايش مهارت‌هاي کارآفريني دانشجويان، دفتر انجمن هاي علمي دانشجويي کارگاه پرورش قارچ دکمه‌اي با تدريس دکتر قنبري عضو هيأت علمي گروه علوم باغباني در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي، در راستاي افزايش مهارت‌هاي کارآفريني دانشجويان، کارگاه توليد قارچ خوراکي با حضور 30 نفر از دانشجويان و به همت دکتر قنبري عضو هيأت علمي گروه علوم باغباني برگزار گرديد و در مدت يک ماه دانشجويان با تمام مراحل پرورش قارچ خوراکي به صورت علمي و عملي آشنا شدند.

بنا به اين گزارش، در حال حاضر برداشت قارچ به صورت روزانه در  محل گلخانه به قيمت هر کيلو 15000 هزار تومان عرضه مي شود.

اين گزارش مي‌افزايد: پيش بيني مي شود در اين دوره بين 300 تا 400 کيلو گرم قارچ درجه يک برداشت شود.