En Ar

جشن شب يلدا در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

در آخرين شب پاييز 1398 با  هماهنگي و برنامه ريزي انجمن اسلامي دانشجويان، جشن شب يلدا در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي و برنامه ريزي انجمن اسلامي دانشجويان و همکاري کانون پژواک، کانون تئاتر و کانون گردشگري، جشن شب يلدا با حضور دکتر امامي پور مدير امور فرهنگي، آقاي فتاحي رئيس اداره روابط عمومي و جمع زيادي از دانشجويان شب گذشته در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش، اجراي موسيقي، اجراي نمايش، اجراي پادکست و استندآپ جزء برنامه هاي اين مراسم بود.