En Ar

نشريه علمي مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز

نشريه علمي «مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز»

شاپا الکترونيکي (Online ISSN): 2783-4581

نمايه شده در پايگاه‌هاي:
Google scholar, Magiran, Linkedin, Civilica, Academia, Jref, Publons

صاحب امتياز: دانشگاه ايلام

با همکاري انجمن علمي سيستم‌هاي سطوح آبگير باران ايران

داراي مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي

پژوهش‌گر گرامي
با سلام
نشريه علمي مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز از شما دعوت به عمل مي‌آورد که مقالات علمي خود را در زمينه موضوعات مختلف مرتبط با مديريت حوزه‌هاي آبخيز به اين مجله ارسال نماييد. اين نشريه تلاش خواهد نمود حداکثر در 2 روز وضعيت مقالات ارسالي شما را از نظر امکان ارسال به داوري و حداکثر يک ماه نتيجه داوري را مشخص نمايد. لذا از کليه پژوهش‌گران محترم کشور دعوت مي‌شود که قبل از ارسال مقالات خود، چارچوب نگارشي اين نشريه را از راهنماي نويسندگان دريافت و به دقت مقالات خود را بر اساس آن تنظيم کنند تا روند پذيرش مقالات تسريع گردد.

علاقه‌مندان مي‌توانند جهت دريافت اطلاعات تکميلي به پايگاه اطلاع‌رساني نشريه مراجعه و يا با دبيرخانه آن ارتباط برقرار نمايند.

نشريه علمي مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز