En Ar

پيام تبريک رئيس دانشگاه ايلام به مناسبت روز معلم و استاد

رئيس دانشگاه ايلام تأکيد کرد: دوازدهم ارديبهشت سالروز شهادت استاد مرتضي مطهري و روز معلم بهانه‌اي است تا بهاي کار سترگ معلمان را ارج نهيم و اين شمع محفل دانايي را همواره افروخته نگاه داريم.

به گزارش روابط عمومي، همزمان با دوازدهم ارديبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مطهري و روز بزرگداشت معلم و استاد، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام پيامي به شرح ذيل صادر کرد:

نقش حياتي و بي بديل معلمان و استادان در زندگي آدمي تضمين بخش خير و صلاح اوست. دوازدهم ارديبهشت سالروز شهادت استاد مرتضي مطهري و روز معلم بهانه‌اي است تا بهاي کار سترگ معلمان را ارج نهيم و اين شمع محفل دانايي را همواره افروخته نگاه داريم. اينجانب ضمن تبريک صميمانه ياد و خاطره اين روز ارزشمند به محضر آموزگاران، دبيران، مدرسين و اعضاي هيأت علمي استان، رجاء واثق دارم که ثمره‌ي تلاش‌هاي ارزنده شما بستر رويش مکرر انديشه‌هاي زرين براي آباداني ايران زمين خواهد بود. اميد است که قدر و ارج جايگاه فرهنگيان و دانشگاهيان  که همه‌گيري کرونا هم مانع از ‌نقش‌آفريني‌شان نگرديد، هرچه بيشتر بر صدر نشيند.