En Ar

دکتر احسان اله زيدعلي به سمت سرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات منصوب گرديد

با حکم دکتر علي اکبري رييس دانشگاه: دکتر احسان اله زيدعلي به سمت سرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر احسان اله زيدعلي به سمت سرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات منصوب گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار توجه به اصول مديريت علمي، اخلاق حرفه‌اي و توجه به شرح وظايف مندرج در آيين‌نامه براي ارتقاء سطح شاخص خدمات آموزشي و پژوهشي گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات شده است.

روابط عمومي دانشکده کشاورزي