En Ar

انتصاب دکتر طاهر علي محمدي به سمت سرپرست دانشگاه ايلام

طي حکمي از سوي دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر طاهر علي محمدي دانشيار دانشکده الهيات و معارف اسلامي به سمت سرپرست دانشگاه ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، متن حکم وزير علوم به شرح ذيل است:

جناب آقاي دکتر طاهر علي‌محمدي

سلام عليکم؛

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه ايلام» منصوب مي‌شويد.

انتظار مي‌رود با پيروي از آموزه‌هاي اسلامي، مباني علمي، روحيه انقلابي، راهبردهاي اساسي دولت مردمي و برنامه‌هاي ارائه شده به مجلس شوراي اسلامي و جلب همکاري استادان، مديران و ياوران علمي (کارکنان)، تمامي امکانات مادي و معنوي دانشگاه را جهت تحقق سياست‌ها و برنامه‌هاي اسناد بالادستي، مرجعيت و ديپلماسي علمي، توسعه همه جانبه علم و فناوري، آموزش پژوهش  محور، پژوهش  آموزش - محور، مهارت‌افزايي، کارآفريني، فرهنگ‌سازي کار تيمي و گروهي و در نهايت اجراي تمامي محورهاي سند «دانشگاه اسلامي» بکار گيريد.

توفيق روز افزون جنابعالي را در پيش برد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات رهبر حکيم انقلاب اسلامي، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي (مظله العالي)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

محمد علي زلفي گل

وزير علوم، تحقيقات و فناوري

بنا به اين گزارش: مديرکل آموزشي، معاونت دانشجويي و فرهنگي، معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي و رياست دانشگاه ايلام (1393-1389) از جمله سوابق آقاي دکتر علي‌محمدي مي‌باشد.