En Ar

افتتاح آزمايشگاه پژوهشي مهندسي آب دانشگاه ايلام

با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، آزمايشگاه پژوهشي مهندسي آب با اعتبار 20 ميليارد ريال افتتاح گرديد.

به گزارش روابط عومي، با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر رستمي رئيس دانشکده کشاورزي، دکتر عليزاده مدير گروه آموزشي مهندسي آب و جمعي از اساتيد، آزمايشگاه پژوهشي مهندسي آب  افتتاح گرديد.

در اين مراسم، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه با بيان اينکه همه اعضاي هيأت علمي يک سرمايه ارزشمند براي دانشگاه هستند، اظهار کرد: دکتر عليرضا حسيني عضو محترم هيأت علمي گروه آموزشي آب، که جزء شخصيت‌هاي شناخته شده در سطح استان است و مورد اعتماد سازمان جهاد کشاورزي مي‌باشد، با پي‌گيري‌هاي دائم، تلاش زيادي براي راه‌اندازي آزمايشگاه پژوهشي مهندسي آب  مبذول داشتند، که اين امر شايسته تقدير است.

دکتر علي‌اکبري با تقدير از گروه مهندسي آب، اظهار داشت: گروه مهندسي آب جزء گروه‌هاي آموزشي شاخص دانشگاه است، که مورد رضايت مديريت دانشگاه نيز مي‌باشد.

رئيس دانشگاه با بيان اينکه تعداد آزمايشگاه‌هاي دانشگاه ايلام در طي چند سال اخير؛ از 60 به 90 رسيده است، گفت: عليرغم کمبود اعتبار، با پي‌گيري و رايزني‌هاي مستمري، که انجام شد؛ 30 آزمايشگاه جديد افتتاح گرديد، که اين امر يک دستاورد ماندگار است و زمينه را براي توسعه فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي اعضاي هيأت علمي و دانشجويان فراهم کرده است.

دکتر علي‌اکبري با ابراز خرسندي از روند ارتقاء جايگاه دانشگاه ايلام در سطح کشور و استان، اظهار کرد: حضور مقامات مختلف کشور در دانشگاه ايلام و اعتماد آنان به توانايي‌هاي دانشگاه از جمله اتفاقات ماندگار در طول اين چند سال مي‌باشد، که زمينه کسب امتيازات مختلف را براي دانشگاه فراهم کرده است.

بنا به اين گزارش: آزمايشگاه پژوهشي مهندسي آب  با دارا بودن يک دستگاه فلوم تحقيقاتي هوشمند، شيب‌پذير به طول 15 متر و عرض 50 سانتي‌متر مجهز به فلومتر آلتراسونيک و الکتروپمب دور متغير، يک دستگاه مولينه، يک دستگاه ميکرو مولينه و يک دستگاه فلومتر پرتابل با اعتبار 20 ميليارد ريال افتتاح گرديد.

اين گزارش مي‌افزايد: افتتاح اين آزمايشگاه، زمينه را براي انجام تحقيقات کاربردي و بنيادي در علوم مهندسي آب، ارتقاء جايگاه علمي دانشگاه و استفاده اعضاي هيأت علمي و دانشجويان تحصيلات تکميلي فراهم مي‌نمايد.

يادآور مي‌شود: دکتر عليرضا حسيني استاديار گروه مهندسي آب براي افتتاح اين آزمايشگاه، تلاش‌هاي مستمري داشته‌اند، که مورد تقدير رئيس دانشگاه، معاون پژوهش و فناوري و رئيس دانشکده کشاورزي قرار گرفت.همچنين خانم مهندس سلطاني مسئول آزمايشگاه مرکزي در پيگيري خريد ونصب دستگاه  ،ايجاد شرايط نصب و استقرار دستگاه ،تلاش وپيگيري هاي لازم را انجام داده اند.

• افتتاح آزمايشگاه پژوهشي مهندسي آب دانشگاه ايلام