En Ar

اطلاعيه شيوه برگزاري کلاس‌هاي آموزشي دانشگاه ايلام در نيمسال دوم 1400-1401

پيرو ابلاغيه شماره 276984/2 مورخ 1400/10/26 معاون محترم آموزشي وزارت عتف در خصوص آموزش حضوري در نيمسال دوم سال تحصيلي 1401-1400 و عليرغم ارائه برنامه‌ها و اعلام آمادگي دانشگاه براي برگزاري کلاس‌ها به صورت حضوري در تمامي مقاطع تحصيلي، با توجه به گسترش ناگهاني و شديد سويه جديد بيماري کرونا موسوم به اوميکرون در استان ايلام و ساير استان هايي که دانشگاه ايلام داراي دانشجو از آن شهرها مي‌باشد، کليه کلاس‌هاي درسي اين دانشگاه تا اطلاع ثانوي با قيود ذيل به صورت مجازي برگزار مي‌گردد:

1- برگزاري کلاس‌هاي عملي با صلاحديد اساتيد و اختيار دانشجويان با هماهنگي با آموزش دانشکده امکان‌پذير است.

2- برگزاري کلاس‌هاي دکتري با صلاحديد اساتيد و اختيار دانشجويان و با هماهنگي آموزش دانشکده امکان‌پذير است.

3- دانشجويان تحصيلات تکميلي که داراي پروپوزال تصويب شده هستند، با هماهنگي استاد راهنما مي‌توانند با حضور در دانشگاه فعاليت‌هاي آزمايشگاهي و گلخانه‌اي خود را انجام دهند.

4- امتحانات پايان ترم بصورت حضوري برگزار خواهند شد.

تذکر: هرگونه تغيير در شيوه برگزاري کلاس‌ها در آينده از طريق اطلاعيه‌هاي بعدي متعاقباَ اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام

اطلاعيه شيوه برگزاري کلاس‌هاي آموزشي دانشگاه ايلام در نيمسال دوم 1400-1401