دو عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند

دکتر علي دانشفر و دکتر محمود روشني از اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام در جمع پژوهشگران پر استناد يک درصد برتر دنيا در سال 2023 قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومي، مؤسسه ISC، آخرين فهرست پژوهشگران ايراني پر استناد يک درصد برتر جهان در 22 حوزه موضوعي علوم را بر اساس پايگاه شاخص‌هاي اساسي علم (ESI) در سال 2023 استخراج و پايش نموده است، که آقايان دکتر علي دانشفر و دکتر محمود روشني اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام در اين ليست قرار گرفتند.

بنا به اين گزارش: پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهايي که دريافت کرده‌‎اند، مرتب‎‌سازي و سپس پژوهشگران يک درصد برتر بر اساس حدود آستانه استنادي ESI به عنوان نخبگان علمي درنظر گرفته شده‌اند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام با تبريک اين موفقيت ارزشمند خدمت دکتر دانشفر و دکتر روشني و جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام، براي اين عزيزان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.