قابل توجه اساتید و کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی دانشگاه ایلام

به استحضار اساتيد محترم و کارکنان شريف دانشگاه ايلام که قصد ثبت نام در نهضت مسکن ملي دانشگاه ايلام دارند، خواهشمند است به نکات ذيل توجه نمايند:

1-جهت تأمين زمين و احداث واحدهاي مسکوني اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام در قالب انعقاد تفاهم‌نامه مابين دانشگاه ايلام و اداره‌کل راه و شهرسازي استان ايلام،  فقط زمين دانشگاه ايلام در شهر چوار به اين پروژه اختصاص يافته و هيچ زمين ديگري براي اين پروژه در نظر گرفته نشده است، لذا از همکاران ارجمند درخواست مي‌گردد با در نظر گرفتن اين اين مهم در اسرع وقت نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند.

2-آخرين مهلت ثبت نام تا روز دوشنبه 6 آذرماه 1402مي‌باشد.

3-همکاران ارجمند در قسمت (مدارک) بارگزاري گواهي محل سکونت، مي‌توانند حکم کارگزيني و گواهي اشتغال به تحصيل فرزندان خود را بارگزاري نمايند.

4-جهت تکميل ثبت نام فرم (ج) «سبز» يا «قرمز» و «رسيد ثبت نام» را به روابط عمومي دانشگاه تحويل نمايند.

5- همکاران محترم مي‌توانند جهت هر گونه سؤال و پيگيري با خانم زاهدي کارشناس روابط عمومي به شماره همراه: 09154051884 تماس حاصل فرمايند.

6- با توجه به محدوديت زمين و محدوديت زمان و زمان بر بودن «استعلام» از همکاران ارجمند درخواست مي‌گردد، در اسرع وقت نسبت به تکميل ثبت نام اقدام نمايند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام