برگزاری مراسم بزرگداشت هفته دولت و تقدیر از اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام

برگزاري مراسم بزرگداشت هفته دولت و تقدير از اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام
مراسم بزرگداشت هفته دولت و تقدير از اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و اعضاي هيأت رئيسه صبح امروز در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر علي‌محمدي با گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر و تبريک هفته دولت و روز کارمند، به فعاليت شبانه‌روزي موکب شهداي هسته‌اي دانشگاه و وزارت عتف در پايانه مرزي مهران اشاره کرد و ضمن قدرداني از زحمات اساتيد، کارکنان و دانشجويان فعال در اين موکب، يادآور شد: مديريت دانشگاه ايلام در راستاي ايفاي مسئوليت اجتماعي با برنامه‌ريزي و پشتيباني مناسب، از فعاليت اين موکب جهت خدمات رساني به زائرين اربعين حسيني حمايت مي‌کند

.

رئيس دانشگاه با بيان اينکه کسب رتبه برتر دانشگاه ايلام در بين دانشگاه‌هاي کشور در هيجدهمين جشنواره شهيد رجايي حاصل تلاش، همراهي، همدلي و زحمات مديريت، اعضاي هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان دانشگاه است، خاطرنشان کرد: همه مديران و عزيزاني که قبلاً در دانشگاه ايلام فعاليت داشته‌اند، در کسب اين موفقيت شريک هستند و ايجانب قدردان همه آنها هستم.

دکتر علي‌محمدي با اشاره به اهميت کسب اين رتبه در جشنواره شهيد رجايي، اظهار داشت: 1300 داور  به مدت سه ماه و به سه روش متفاوت، مستندات دانشگاه‌هاي سراسر کشور را بر اساس نه شاخص مربوطه ارزيابي کردند، که خوشبختانه در نهايت دانشگاه ايلام  رتبه برتر دانشگاه‌هاي کشور را کسب کرد.

رئيس دانشگاه ايلام، کسب اين دستاورد در جشنواره شهيد رجايي را رويدادي فرخنده و متعلق به همه اعضاي جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام دانست و افزود: اميد داريم کسب اين عنوان ماندگار، زمينه‌ساز توجه بيشتر دولت و شتاب در روند توسعه دانشگاه و مايه خير و برکت براي همه اعضاي دانشگاه گردد.

دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه موفقيت يک سازمان يک رويداد تصادفي نيست، بلکه تابع عوامل متعدد است، افزود: شايسته‌گزيني مديران، برنامه‌ريزي راهبردي بلند مدت و عملياتي کوتاه مدت، اجراي درست و دقيق برنامه‌هاي مصوب، نظارت بر فرآيند اجراي امور، پي‌گيري، وقت گذاشتن مديران، استفاده درست از منابع سازماني و پرداختن به متن و دوري از حاشيه از جمله علل موفقيت يک سازمان است.

رئيس دانشگاه ايلام، يادآور شد: موقعيت کنوني دانشگاه و کسب اين رتبه، نشانگر آن است که مديريت دانشگاه براي پيشبرد اهداف عالي دانشگاه نهايت تلاش را داشته‌اند و به عوامل کليدي موفقيت يک سازمان التزام عملي دارند.

دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه بعد از سال‌هاي متمادي در نهايت سند زمين مزرعه آموزشي و پژوهشي مهران به نام دانشگاه ايلام صادر شده است، يادآور شد: طي دو سال گذشته بصورت دائم اين موضوع پي‌گيري شد، تا اينکه سند زمين بنام دانشگاه ايلام صادر گرديد.

رئيس دانشگاه با بيان اينکه از تمام ظرفيت‌هاي موجود براي پرداخت رفاهيات اساتيد و کارکنان استفاده شده است، تأکيد کرد حفظ کرامت اعضاي دانشگاه و تشويق آنان باري ايجاد فضايي دوستانه و بانشاط جزو اولويت‌هاي مديريت دانشگاه ايلام است.

در ابتداي اين مراسم دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با شادباش کسب رتبه برتر دانشگاه ايلام در بين دانشگاه‌هاي سراسر کشور در هيجدهمين جشنواره شهيد رجايي، گفت: طبق نص صريح قرآن کريم، عزت افراد وابسته به نظر پروردگار متعال است، چنانکه در آيه 26 سوره آل عمران آمده است: «قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَ تُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ  بِيَدِكَ الْخَيْرُ  إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ» «‌بگو: خدايا، اى صاحب فرمانروايى، به هر کس بخواهى فرمانروايى مى‌بخشى و از هر کس بخواهى فرمانروايى را مى‌ستانى، هر کس را بخواهى عزيز مى‌دارى و هر که را بخواهى خوار مى‌سازي، خير تنها در دست توست؛ زيرا تو بر هر کارى توانايى».

دکتر ويسه با بيان اينکه کسب اين موفقيت يک افتخار بي‌نظير در تاريخ دانشگاه ايلام است، گفت: مديريت کارآمد، پاسخگو و متعهد و همگرايي مجموعه جامعه دانشگاهي دانشگاه، زمينه ساز  کسب اين موفقيت بود.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمين سراج رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي به نمايندگي از اساتيد دانشگاه با تبريک اين موفقيت ارزشمند، اظهار داشت: کسب رتبه برتر دانشگاه‌هاي کشور دستاوردي مهم، ماندگار و تاريخي براي استان ايلام و دانشگاه ايلام است، که بايد با تبليغات مناسب اهميت آن براي مردم تبيين گردد.

حجت‌الاسلام و المسلمين سراج با بيان اينکه  کسب اين رتبه مهم که براي اولين بار به دست آمده است، در تاريخ آموزش عالي کشور و استان ايلام به نام دکتر علي‌محمدي و دانشگاه ايلام ثب شد، گفت: بايد تلاش کنيم از اين دستاورد مهم براي تحقق اهداف برنامه راهبردي توسعه دانشگاه استفاده گردد.

سپس آقاي حسين جعفري رئيس شوراي صنفي کارکنان دانشگاه با تبريک کسب اين موفقيت خدمت دکتر علي‌محمدي و اعضاي هيات رئيسه، تأکيد کرد همه اعضاي دانشگاه در کسب اين موفقيت تأثيرگذار هستند.

رئيس شوراي صنفي کارکنان دانشگاه ضمن تبريک هفته دولت و روز کارمند و تشکر از دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه به جهت توجه ويژه به کارکنان، خواستار پي‌گيري و رايزني رئيس دانشگاه با وزير علوم، تحقيقات و فناوري جهت اجراي بهره‌مندي فوق‌العاده ويژه، فوق‌العاده بند ج ماده 112 و فوق‌العاده مرزي براي کارکنان شد و ابراز اميدواري کرد، که با نگاه ويژه مديريت دانشگاه شاهد خدمات رساني بهتر به کارکنان باشيم.

در پايان حاج مرتضي رشيد از کارکنان باسابقه دانشگاه ايلام به نمايندگي از کارکنان ضمن تبريک کسب اين موفقيت و تشکر از زحمات دکتر علي‌محمدي، تأکيد نمود کسب اين موفقيت بي‌مقدمه  و به سادگي به دست نيامده، بلکه حاصل تلاش همه اساتيد، کارکنان و دانشجويان بوده است.

آقاي رشيد تأکيد کرد تداوم اين موفقيت موقوف به اخلاص و تلاش افزونتر همه اعضاي دانشگاه است.