هدف از اجرای طرح حامیم، توانمند‌سازی دانشجویان جهت اداره کشور است

حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر حسيني نيا مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام در اختتاميه دومين دوره توانمندسازي دانشجويان فعال فرهنگي، سياسي و اجتماعي دانشگاه‌هاي استان که با حضور وزير علوم در شهر همدان برگزار گرديد، با اشاره به اهميت برگزاري طرح حاميم، تأکيد کرد هدف از اجراي طرح حاميم، توانمند‌سازي دانشجويان جهت اداره کشور است.

به گزارش روابط عمومي، دکتر حسيني نيا با بيان اينکه يک طرح برگرفته از فرمايشات مقام معظم رهبري در جهت توانمندسازي دانشجويان فعال سياسي، فرهنگي و اجتماعي براي پاسداشت ارزش‌هاي انقلاب اسلامي و فراهم آوردن مقدمات ظهور حضرت ولي عصر (عج) است‌.

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان خاطرنشان کرد: هدف از اجراي طرح حاميم اين است که دانشجويان بتوانند کشور را اداره کنند و به عنوان نيروهاي توانمند به جامعه تزريق شوند.