پیام تقدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام از حجت‌الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی‌راد

روابط عمومي دانشگاه ايلام با صدور پيامي از تلاش‌هاي هنرمندانه، متعهدانه و خالصانه حجت‌الاسلام و المسلمين مهاجر مهدوي راد در دوران تصدي مديريت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

استاد فرهيخته و ارجمند جناب حجت‌الاسلام و المسلمين مهاجر مهدوي راد

بدين‌وسيله از زحمات خالصانه حضرتعالي در دوران تصدي مسئوليت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام کمال تقدير و تشکر را بعمل مي‌آوريم. بدون شک تلاش‌هاي هنرمندانه، متعهدانه و خالصانه حضرتعالي، پيوسته مشمول اجر اخروي در نزد پروردگار متعال و ملحوظ نظر جامعه فرهيخته دانشگاهي دانشگاه ايلام خواهد بود و تا هميشه فردا به نيکي از آن ياد خواهند نمود. استمرار توفيقات جنابعالي در خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي و پيشبرد اهداف آموزش عالي را از درگاه خداوند متعال مسألت مي‌نماييم.

روابط عمومي دانشگاه ايلام