پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت نیمه شعبان

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با ارسال پيام تبريکي، خجسته ميلاد باسعادت منجي عالم بشريت حضرت مهدي صاحب الزمان (عج) و روز سربازان گمنام امام زمان (عج) را تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

«وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ».

در جهان امروز بيش از گذشته شاهد ظلم و ستم مستکبران و غارتگران هستيم. امروز تمامي جهان کفر با همه توان در مقابل اسلام، ملت‌هاي مسلمان و آزاديخواه ايستاده و هر روز با توطئه اي جديد در قالب جنگ ترکيبي به مقابله با نظام مقدس چمهوري اسلامي ابران مي پردازد. از اين رو جهان بيش از هر زمان ديگري در انتظار حضرت بقيه الله الاعظم عجل الله تعالي فرجه الشريف مي‌باشد، تا ظلم و ستم تحميل شده بر آزاديخواهان و مستضعفان عالم پايان يابد.

نامگذاري نيمه شعبان به عنوان روز سربازان گمنام امام زمان عج الله تعالي فرجه الشريف، پاسداشت زحمات مجموعه وزارت اطلاعات در حفاظت و صيانت از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي در برابر هجمه سنگين دشمنان انقلاب اسلامي است. به واقع اين روز نکوداشت سربازان گمنامي است، که همه تلاش‌هاي پيدا و پنهان جبهه استکبار، صهيونيسم، ارتجاع منطقه و نفاق براي تضعيف نظام مقدس جمهوري اسلامي را با شکست مواجه کرده و امنيت پايدار، عزت و اقتدار ايران اسلامي را به ملت شريف ايران تقديم کرده‌اند.

اينجانب خجسته ميلاد باسعادت منجي عالم بشريت حضرت امام عصر عج الله تعالي فرجه الشريف را خدمت ملت شريف ايران و جامعه دانشگاهي و  همچنين روز سربازان گمنام امام زمان (عج) را خدمت همه عزيزان سخت کوش، متعهد و کاردان وزارت اطلاعات و بخصوص اداره کل اطلاعات استان ايلام، تبريک و تهنيت عرض مي‌نمايم و از درگاه پروردگار متعال تعجيل در فرج آن حضرت و پايان انتظار منتظران را خواهانم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام