نشست هم‌اندیشی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام و مدیران معاونت جهت تحقق شعار سال برگزار شد

نشست هم‌انديشي دکتر تاب معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام و مديران معاونت در راستاي برنامه‌ريزي جهت تحقق شعار «جهش توليد با مشارکت مردم» و برنامه‌هاي پيشنهادي در حوزه مردمي‌سازي در وزارت عتف صبح روز سه‌شنبه 11 ارديبهشت ماه 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر تاب معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام با يادآوري ظرفيت‌ها و پتانسيل هاي دانشگاه در راستاي تحقق شعار سال از کليه مديران حوزه تقاضا کرد در راستاي روشنگري و فرهنگ‌سازي براي تحقق اين شعار و ورود مردم به ويژه دانشجويان در حوزه‌هاي فناوري و نوآوري تأکيد کردند.

در ادامه هر يک از مديران به تشريح حوزه فعاليت خود در راستاي تحقق اين شعار پرداختند و مقرر شد اين جلسات در طول سال 1403 برگزار و مديران گزارش‌هاي خود را ارائه دهند.