آیین کاشت 300 اصله نهال در دانشگاه ایلام برگزار شد

همزمان با روز درختکاري و با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر بگ‌محمدي مدير امور عمومي پرديس دانشگاه، آقاي شاکيان مدير امور ادراي و پشتيباني و جمعي از اساتيد، کارکنان و دانشجويان، آيين کاشت 300 اصله نهال صبح روز سه‌شنبه 15 اسفند ماه 1402 در بوستان بلوط دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر علي‌محمدي بعد از کاشت دو اصله نهال با تشکر از کارشناسان و کارگران فضاي سبز دانشگاه به اهميت طبيعت، درخت و درختكاري در سيره اهل بيت عليهم‌السلام اشاره کرد و اظهار داشت: امام صادق عليه‌السلام با اشاره به اينکه درخت براي انسان آفريده شده،  لذا طبق بيان حضرت «انسان مکلف گرديد به کاشتن درخت، آب دادن درخت و مواظبت نمودن درخت» و بدين لحاظ فرمودند: «كشت كنيد و نهال بکاريد. به خدا سوگند كه مردم شغلى حلال‌تر و پاک‌تر از كشاورزى پيشه نكرده‌‏اند».

در اين مراسم دکتر احمدي معاون پشتيباني دانشگاه ايلام با تقدير و تشکر از مجموعه عوامل برگزاري اين آئين، اظهار داشت: به منظور ساماندهي، طراحي، زيباسازي و بهسازي فضاهاي سايت اصلي دانشگاه ايلام، مديريت امور عمومي پرديس دانشگاه ايجاد گرديد، که خوشبختانه مهندس بگ‌محمدي به خوبي توانستند، در جهت تحقق اهداف ذکر شده گام بردارند.

سپس دکتر بگ‌محمدي مدير امور عمومي پرديس دانشگاه با اشاره به اجراي فاز اول کاشت نهال در بوستان بلوط دانشگاه، گفت: بوستان بلوط دانشگاه 45 هزار متر مربع وسعت دارد، که در مرحله اول 300 اصله نهال، شامل: «توت»، «سرو شيراز»، «خرمالو»، «انار»، «گردو» و «زيتون» کاشت مي‌شود.

در پايان مراسم از کارگران فضاي سبز تقدير بعمل آمد.