بازدید اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام از واحد بهره‌برداری و نمک زدایی میدان نفتی دهلران

اعضاي هيأت علمي گروه‌هاي آموزشي «مهندسي شيمي» و «مهندسي نفت» دانشگاه ايلام به همراه کارشناسان سطح الارضي شرکت بهره ‌برداري نفت و گاز غرب کشور از واحد بهره‌برداري و نمک زدايي ميدان دهلران بازديد بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، آقايان دکتر «بهروز بياتي»، دکتر «محسن منصوري»، دکتر «ياسر احمدي» و سرکار خانم «حسني طالبيان» از نزديک از با روند کار واحد بهره‌برداري و نمک زدايي ميدان دهلران آشنا شدند و با مهندسان مربوطه به بحث و تبادل نظر پرداختند و ضمن احصا چند موضوع پژوهشي، مقرر گرديد هماهنگي‌هاي لازم براي مشارکت اعضاي گروه در راستاي مرتفع نمودن مشکلات مطرح شده صورت گيرد.

همچنين مهندسان اين شرکت هم با ابراز خرسندي از حضور اساتيد دانشگاه ايلام، خواستار تداوم اين بازديدها شدند.