کلنگ زنی پروژه گلخانه 1000 مکتر مربعی دانشگاه ایلام

آئين کلنگ زني پروژه گلخانه 1000 متر مربعي دانشگاه ايلام با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر عليزاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، دکتر قنبري رئيس دانشکده کشاورزي، دکتر ملکي مدير دفتر نظارت بر طرح‌هاي عمراني و جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشکده کشاورزي صبح امروز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، اين گلخانه 1000 متر مربع با اعتبار 10 ميليارد ريال احداث مي‌گردد، که پيش بيني مي‌شود در زمستان سال جاري به بهره‌برداري برسد.

پوشش اصلي سازه از نوع نايلون با «يو وي» 10 درصد آنتي فوک و آنتي باکتريال خواهد بود و سيستم گرمايشي اين گلخانه از نوع کوره هواي گرم با ظرفيت 220 هزار کيلو کالري در ساعت مي‌باشد.