انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک مابین دانشکده پیرادامپزشکی و نظام دامپزشکی استان ایلام

انعقاد تفاهم نامه همکاري مشترک مابين دانشکده پيرادامپزشکي و نظام دامپزشکي استان ايلام

در راستاي توسعه همکاري دوجانبه، تفاهم نامه همکاري مشترک مابين دانشکده پيرادامپزشکي و نظام دامپزشکي استان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي، استفاده و بهره‌مندي از امکانات، ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي علمي طرفين و توسعه همکاري‌هاي آموزشي، تحقيقاتي و فناوري و دانش بنيان دامپزشکي به منظور ارتباط سازمان يافته بين دانشگاه و نظام دامپزشکي در راستاي برطرف نمودن نيازهاي متقابل، برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي و استفاده از آزمايشگاه‌ها، از جمله اهداف انعقاد اين تفاهم نامه  مي‌باشد.

بنا به اين گزارش: در جريان نشست هم‌انديشي دکتر رشنوادي رئيس دانشکده پيرادامپزشکي و دکتر قيطاسي رئيس نظام دامپزشکي استان ايلام، مقرر شد دوطرف نهايت تلاش را براي اجراي اين تفاهم نامه بعمل آورند.