شرکت دانش بنیان کهربا توان به عنوان غرفه برتر نمایشگاه ایرانی سازان دست یافت

شرکت دانش بنيان کهربا توان به عنوان غرفه برتر نمايشگاه ايراني سازان دست يافت

شرکت دانش بنيان کهربا توان مستقر در مرکز رشد واحدهاي فناور دانشکاه ايلام به عنوان غرفه برتر نمايشگاه ايراني سازان دست يافت.

به گزارش روابط عمومي، مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام در دو سال گذشته عملکرد عالي داشته و در اين مدت شاهد رشد چشمگير واحدهاي فناوري و شرکت‌هاي دانش بنيان بوده‌ايم.

نمايشگاه ايراني‌سازان با حضور بيش از 60 شرکت توليد کننده محصولات در حوزه صنايع نفت، گاز و پتروشيمي به همت پتروشيمي ايلام برگزار گرديد. در اين نمايشگاه، که با هدف معرفي توانمنديها، محصولات و فناوريهاي جديد شرکتهاي داخلي برگزار شد شرکت کهرباتوان به عنوان يک شرکت بومي و دانش‌بنيان توانست عنوان غرفه برتر را از آن خود کند. شرکت کهرباتوان به عنوان پيشروترين شرکت استان با بيش از 900 نفر نيروي کار به معرفي خدمات و محصولات توليدي خود در زمينه انجام پروژه‌هاي EPC، اجراي عمليات راه‌اندازي، پيش‌راه‌اندازي و تعميرات مجتمع پتروشيمي، ساخت قطعات صنعتي و توليد محصولات نرم افزاري به ويژه نرم‌افزار هوشمند مديريت عملکرد دارايي کاردينو پرداخت.

با ورود به عصر انقلاب صنعتي چهارم و بهره گيري از  تکنولوژي‌هاي نوين مانند هوش مصنوعي، اينترنت اشيا، بزرگ‌داده‌ها، هوش تجاري، دوقلوي ديجيتال، نرم افزارهاي APM و ساير فناوري‌ها شرکت کهربا توان نيز که طي ساليان اخير پروژه هاي بزرگ و ملي متعددي را در حوزه صنايع نفت، گاز و پتروشيمي با موفقيت به اتمام رسانده بود جهت مديريت هوشمند داراييهاي فيزيکي، بهبود فرآيندها، افزايش توليد، کاهش هزينه‌ها، کاهش خرابيها و افزايش بهره‌وري، محصولي از جديرترين نسل خانواده نرم افزارهاي حوزه مديريت داراييهاي فيزيکي به نام نرم افزار Kardino APM را طراحي و توسعه داد. در اين نمايشگاه نرم افزار مديريت عملکرد دارايي کاردينو و همچنين پياده سازي راهکارهاي نوين سازماني شامل سامانه هوش تجاري و راهکار مديريت پروژه اراکل مورد استقبال شرکتها و علاقمندان اين حوزه قرار گرفت. اين دستاوردها نمايانگر توانمندي‌هاي شرکت کهرباتوان در بهره گيري از تکنولوژيهاي روز دنيا و ارتقاء صنعت نفت و گاز کشور مي‌باشد.