درخشش دانشجویان دانشگاه ایلام در جشنواره اقوام، آداب و سنن دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

درخشش دانشجويان دانشگاه ايلام در جشنواره اقوام، آداب و سنن دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور

دانشجويان دانشگاه ايلام با کسب پنج مقام در جشنواره اقوام، آداب و سنن دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور، برگ زرين ديگري بر افتخارات دانشگاه افزودند.

به گزارش روابط عمومي، در اين جشنواره که به ميزباني دانشگاه کردستان برگزار شد، غرفه صنايع دستي دانشگاه ايلام با مديريت خانم حديث نيازنژاد دانشجوي کارشناسي ارشد گياهان داوريي عنوان غرفه برتر بخش صنايع دستي جشنواره را کسب کرد.

بنا به اين گزارش: خانم مهناز ولي بيگي دانشجوي دکتري زبان و ادبايت فارسي رتبه برتر «ويتراي» بخش صنايع دستي، خانم سارا صادقي راد دانشجوي مهندسي علوم دامي رتبه برتر «چرم دوزي» بخش صنايع دستي، خانم حديث نيازنژاد دانشجوي کارشناسي ارشد گياهان داوريي رتبه برتر «عروسک نمدي» بخش صنايع دستي و آقاي يوسف نياژنژاد دانشجوي کارشناسي مهندسي نفت رتبه برتر بخش آداب و رسوم جشنواره را کسب کردند.