رئیس دانشگاه ایلام اهانت به بقاع متبرکه امام زاده سید یوسف (ع) و امام زاده سید حبیب (ع) را محکوم کرد

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با صدور پيامي اهانت و به آتش کشيدن بقاع متبرکه امام زاده سيد يوسف (ع) و امام زاده سيد حبيب (ع) را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

دست تبهکار جنايتکاران سيه‌دل، با ديگر فاجعه آفريد و  بقاع متبرکه امام زاده سيد يوسف (ع) و امام زاده سيد حبيب (ع) مورد اهانت قرار گرفت و داغي سنگين بر دل مردم شريف استان ايلام و همه ارادتمندان اين امامزادگان نقش بست.

اين جنايت بي‌شک به وسيله‌ي تصميم‌گيران و عواملي خبيث و با نيات شيطاني  طراحي شده، که در پروژه ناامن سازي و گسست اتحاد مردم ايران شکست خورده‌اند و اکنون با زبوني و نااميدي دست به اين اقدام شيطاني زدند، که هيچ رهاوري براي آنان نخواهد داشت.

اينجانب به نمايندگي از جامعه دانشگاهي استان ايلام با اعلام برائت و انزجار به خاطر اين حادثه‌ي فاجعه بار، از مسئولان وسازمان‌هاي امنيتي و قضايي درخواست دارم با تمام توان مسببان اين عمل شيطاني را شناسايي کرده و آنان را به اشد مجازات  برسانند.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام