برنامه‌های دهه سرآمد آموزش دانشگاه ایلام اعلام شد

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، گفت: دهه سرآمد آموزش دانشگاه ايلام از تاريخ 12 الي 21 ارديبهشت 1402، با اجراي مراسمات، نشست‌ها و کارگاه‌هاي آموزشي مختلف برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کريم کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام با بيان اينکه دهه سرآمدي آموزش دانشگاه ايلام با شعار «سرآمدي آموزش، نيار محوري و دانشگاه تمدن آفرين»، 12 تا 21 ارديبهشت ماه 1402 برگزار مي‌شود، اظهار داشت: مراسم بزرگداشت مقام معلم و استاد و تقدير از مدرسان برتر گروه‌هاي آموزشي با حضور رئيس دانشگاه و اعضاي هيئت رئيسه، ساعت 10 الي 12 روز چهارشنبه 1402/02/13 در محل سالن فرزانگان برگزار مي‌گردد.

دکتر کوخايي زاده، افزود: ضيافت شام اعضاي محترم هيأت علمي و خانواده‌هاي گراميشان از ساعت 20 الي 22 روز چهارشنبه 1402/02/13 ارديبهشت برگزار مي‌شود.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، اضافه کرد: نشست هم‌انديشي مديران و کارشناسان حوزه آموزشي روز شنبه 16 ارديبهشت و مراسم تقدير از دانشجويان ممتاز دوره‌هاي کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري با حضور رياست محترم دانشگاه روز يک‌شنبه 17 ارديبهشت برگزار مي‌گردد.

دکتر کوخايي زاده، يادآور شد: بر اساس برنامه ريزي انجام شده در طول مدت اين 10 روز، کارگاه‌هاي مختلف آموزشي، دوره‌هاي دانش‌افزايي و نشست‌هاي تخصصي در سطح دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.