سه دانشجوی دوره دکتری دانشگاه ایلام برای گذراندن فرصت مطالعاتی عازم کشور ایتالیا شدند

سه دانشجوي دوره دکتري دانشگاه ايلام براي گذراندن فرصت مطالعاتي عازم کشور ايتاليا شدند

در راستاي توسعه همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي دانشگاه ايلام، سه دانشجوي دوره دکتري دانشکده کشاورزي عازم فرصت مطالعاتي سه ماهه به دانشگاه توشيا کشور ايتاليا شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، با پيگيري‌ها و رايزني‌هاي دکتر عليرضا تاب عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي و با حمايت‌هاي رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دکتر علي‌محمدي و دکتر احمدي معاون پيشين پژوهش و فناوري تفاهم‌نامه همکاري مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه توشيا کشور ايتاليا در قالب «پروژه اراسموس پلاس اتحاديه اروپا» در سال 1401 به امضاء رسيد.

بنا به اين گزارش: در راستاي اجرايي شدن تفاهم نامه مذکور، دکتر عليرضا تاب به تازگي از دانشگاه توشيا بازديد بعمل آوردند و با مذاکرات انجام شده، زمينه اجرايي شدن اين تفاهم نامه فراهم گرديد و سه نفر از دانشجويان دکتري دانشکده کشاورزي براي گذران دوره سه ماهه فرصت مطالعاتي به دانشگاه توشيا اعزام شدند.

گفتني است، که ماهيانه مبلغ 850 يورو تحت عنوان کمک هزينه تحصيلي به همراه هزينه بليط رفت و برگشت سفر به کشور ايتاليا، از طرف دانشگاه توشيا به دانشجويان دانشگاه ايلام پرداخت مي‌شود.