پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

دکتر طاهر علي‌محمدي رئيس دانشگاه با صدور پيامي ضمن تجليل از خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در روند برقراري امنيت و توسعه کشور، اين روز خجسته را تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

بي شک فرمان تاسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از سوي امام خميني (ره) اقدامي بنيادين و فرخنده در تاريخ ايران اسلامي است. عملکرد درخشان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در حفظ مرزهاي ايران اسلامي، حراست از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، خنثي سازي توطئه‌هاي پيدا و پنهان دشمنان عليه جمهوري اسلامي، شکست توطئه مخوف و پيچيده داعش، تقويت محور مقاومت، مشارکت در توسعه کشور و همراهي در توسعه علمي، از جمله دستاوردهاي اين مولود خجسته انقلاب اسلامي است و لذا همگان امروز اذعان دارند، که اين نهاد انقلابي با وفاداري به فرامين امامين انقلاب اسلامي، نقش محوري در اقتدار، امنيت پايدار و توسعه کشور دارد و سرمايه‌اي ارزشمند براي ملت ايران مي‌باشد.

اينجانب ضمن تبريک اين روز خجسته به محضر همه فرماندهان و پاسداران حماسه ساز و بويژه سبزپوشان سرافراز سپاه اميرالمومنين (ع) ايلام، سلامتي، سرافرازي و سربلندي همه اين عزيزان را از درگاه پروردگار متعال خواهانم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام