پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت عید سعید فطر

دکتر طاهر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با صدور پيامي با بيان اينکه عيد سعيد فطر شادباش يک ماه عبادت خالصانه خداوند متعال است، اين روز فرخنده و مبارک را به مردم استان، جامعه دانشگاهي استان و دانشگاهيان دانشگاه ايلام تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

عيد سعيد فطر، نماد رهايي از تعلقات دنيوي و شادباش يک ماه عبادت خالصانه و تزکيه نفس است. به واقع اين روز خجسته و سترگ، روز بازگشت انسان به فطرت حقيقي خويشتن و شکرگزاري به درگاه پروردگار متعال به جهت ميزباني و بهره‌مندي رحمت و برکت از اين ماه مبارک مي‌باشد. اينجانب عيد سعيد فطر را خدمت مردم مومن، شريف و نجيب استان ايلام، جامعه ارجمند دانشگاهي استان و اساتيد، کارکنان و دانشجويان فرهيخته و ارزشمند دانشگاه ايلام صميمانه تبريک و تهنيت عرض مي‌نمايم و از پيشگاه خداوند باري تعالي؛ سلامت، سربلندي و عزت همگان را خواستارم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام