فراخوان ثبت نام تسهیلات اربعین ویژه دانشجویان دانشگاه ایلام

پيرو توافق صورت گرفته دفتر نهاد دانشگاهها با صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، جهت هماهنگي دريافت تسهيلات به استحضار مي‌رسد:

1-دانشجوياني که بصورت کارواني و با مجوز شوراي فرهنگي دانشگاه قصد تشرف به زيارت عتبات عاليات در ايام اربعين سال جاري را دارند، مشمول دريافت اين تسهيلات مي‌باشند.

2- ميزان تسهيلات اعطايي براي استان ايلام 20 ميليون ريال مي‌باشد.

3-بانک عامل، بانک توسعه تعاون مي باشد، لذا دانشجوي متقاضي مي‌بايست ابتدا در بانک توسعه تعاون نسبت به افتتاح حساب اقدام و شماره حساب و شماره شبا اعلام نمايد. لازم به ذکر است فرآيند دريافت تسهيلات به صورت الکترونيکي بدون نياز به مراجعه حضوري به بانک صورت خواهد گرفت.

4-بازپرداخت اقساط 36 ماهه خواهد بود.

5-پرداخت تسهيلات فوق براي کليه دانشجويان شاغل به تحصيل در دانشگاه‌هاي دولتي خواهد بود.

6-مهلت ثبت نام تا 27 مرداد خواهد بود.

7-لينک ثبت نام وام دانشجويي اربعين:  https://survey.porsline.ir/s/kzPVw6i