تیم مرکز رشد واحد‌های فناوری دانشگاه ایلام موفق به کسب مقام سوم رویداد بین اللمللی روشنای اربعین گردید

تيم مرکز رشد واحد‌هاي فناوري دانشگاه ايلام موفق به کسب مقام سوم رويداد بين اللمللي روشناي اربعين گرديد

تيم مرکز رشد دانشگاه ايلام به سرگروهي ابراهيم احمدي فرد مدير واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه موفق به کسب رتبه سوم رويداد بين المللي نوآوري هاي اربعيني روشنا شد.

به گزارش روابط عمومي، اين تيم با ايده سامانه زائران که مبتني بر مانيتورينگ پارکينگ هاي مرزي بود، توانست در طي سه مرحله از بين 180 ايده به کسب مقام سومي رويدادبين المللي روشناي اربعين دست پيدا کند.

در اين رويداد شرکت کنندگان در سه بخش به رقابت پرداختند که در پايان ايده سامانه زائران در قسمت اربعين شيرين موفق به کسب اين عنوان گرديد. ايده سامانه زائران ضمن مانيتورينگ پارکينگ هاي مرزي ايلام به کنترل تردد زائرين جهت جلوگيري از ازدحام عبور و مرور و راحتي زوار مي پردازد.

گفتني است اين رويداد يکي از رقابت‌هاي زير مجموعه طرح شهيد بابايي بنياد ملي نخبگان مي باشد.

اين گزارش حاکيست سومين رويداد بين‌المللي نوآوري‌هاي اربعيني روشنا توسط انديشکده راهبردي اربعين، دانشگاه امام صادق (ع)، شتابدهنده فرهنگي-مذهبي و اجتماعي شفق، با حمايت معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دبيرخانه شوراي فرهنگ عمومي کشور، در قالب طرح شهيد بابايي بنياد ملي نخبگان، برگزار شد.