پیام تبریک رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با صدور پيامي سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به عنوان اسوه هاي ايثار، مقاومت و پايداري به ميهن اسلامي را تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي): «سال‌هاي مجاهدت خاموش و دشوار آزادگان عزيز ما فراموش نشدني است».

تاريخ دروان دفاع مقدس، دربرگيرنده حماسه پايداري، استقامت، اخلاص و شجاعت آزادگان سرافراز است، که با اراده پولادين و تحمل شکنجه‌هاي دهشتناک به آرمان‌هاي انقلاب اسلامي وفادار ماندند و شکوه مقاومت و سرافرازي را در تاريخ ايران اسلامي ثبت کردند. 26 مرداد ماه 1369 روز بازگشت پيروزمندانه و پرافتخار آزادگان عزيز به ميهن خود است؛ مجاهداني که با مقاومت و پايمردي خود، ملت بزرگ ايران را در دنيا سربلند کردند؛ آن گوهرهاي بازيافته‌ي از ذخيره ايماني که هر کدام از آنها مي‌تواند يک اسوه و الگو و يک ستاره راهنما باشد. اينجانب ضمن تبريک به ملت بزرگ ايران و گرامي‌داشت اين روز تاريخي و قدرداني از همه آزادگان غيور و سرافراز، سلامتي، سربلندي و سرافرازي همه اين عزيزان و خانواده‌هاي محترمشان را از درگاه پروردگار متعال خواهانم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام