En Ar

چهارمين جلسه نظارت بر خوابگاه هاي غيردولتي استان ايلام برگزار گرديد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، چهارمين جلسه نظارت بر خوابگاه هاي غيردولتي استان ايلام در روز چهارشنبه مورخ 1402/04/28 در سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه جناب آقاي دکتر شکري معاون دانشجويي و رييس شوراي نظارت بر خوابگاه هاي غيردولتي ضمن خوشامدگويي به اعضاي حاضر، اشاره اي به گزارش هاي اخير از خوابگاه هاي دولتي و غيردولتي استان داشتند. ايشان ضمن رعايت مقررات مندرج در آيين نامه خوابگاه هاي غير دولتي، اسکان افراد غير دانشجو را خلاف مقررات دانستند و رعايت مسائل بهداشتي بخصوص در فصل گرم سال را تاکيد کردند.

در پايان جلسه پس از نقطه نظرات اعضاء در زمينه هاي بهداشتي، حراستي و اماکن و تعزيراتي، نسبت به تعيين نرخ اجاره بهاي سال تحصيلي 1402-1403 اقدام و با راي اکثريت و افزايش 25 درصدي نسبت به سال تحصيلي گذشته، مبلغ شش ميليون ريال (معادل ششصد هزار تومان) اجاره بهاي ماهيانه هر دانشجو تعيين گرديد. همچنين مقرر گرديد در صورت دريافت اجاره بهاي اضافي، نسبت به جريمه نقدي و معرفي به تعزيرات اقدام گردد.